Sunday, 2017-07-23, 1:49 AM
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Important » Bugs/Issues » Dark Map (What the Hell!)
Dark Map
DaveidduhaDate: Friday, 2012-06-29, 5:15 AM | Message # 1
Member
Group: Veteran
Messages: 52
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline




Message edited by Daveidduha - Friday, 2012-06-29, 5:21 AM
 
mudman25Date: Friday, 2012-06-29, 5:52 AM | Message # 2
Novice Member
Group: Veteran
Messages: 29
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Not Black on mying? Seemed fine b4
 
XbatzDate: Friday, 2012-06-29, 6:56 AM | Message # 3
Extreme Member
Group: Moderators
Messages: 356
Awards: 2
Reputation: 25
Status: Offline
Sometime it does that when its loading the new map, but if its staying like that for a long period of time than its an issue.

If you're happy with one of my post don't forget to 1+ rep me :D
 
KajamazDate: Friday, 2012-06-29, 3:08 PM | Message # 4
Imperial Wizard
Group: Administrators
Messages: 294
Awards: 2
Reputation: 32767
Status: Offline
Yes, it might be lag issues, if your not located in the USA or have slow internet, then that may occur, if it occurs again, restart the game.

The Proud Creator of EverEmber Online and proud member of the EverEmber Community.
 
DaveidduhaDate: Friday, 2012-06-29, 9:21 PM | Message # 5
Member
Group: Veteran
Messages: 52
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
the funny thing is i live in the USA lol hm

 
MysticDate: Saturday, 2012-06-30, 9:06 PM | Message # 6
The Dragon
Group: Moderators
Messages: 282
Awards: 3
Reputation: 21
Status: Offline
Slow internet then?
But yeah, restart game and see if that works. If not, reinstall game.
 
KenuraDate: Monday, 2012-07-09, 11:06 AM | Message # 7
Newbie
Group: Users
Messages: 13
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
I have the same issue where I enter a house and leave and the map is black except for a few bushes and signs. Seems like the bottom layer is loading alot slower. But it is just a loading issues, I have yet to have it stay black, or crash my game.
 
AbhijeetviswaDate: Monday, 2012-07-09, 4:34 PM | Message # 8
Visual Basics Coder
Group: Developer
Messages: 197
Awards: 1
Reputation: 24
Status: Offline
Well as said it is because the map isn't finished loading. Quitting the game and trying again or trying something like unequipping and reequipping might work. It worked for me. Also try deleting the map cache.


Pm me if you want help
 
Forum » Important » Bugs/Issues » Dark Map (What the Hell!)
Page 1 of 11
Search: